Menü

Letölthető nyomtatványok


A recepción történő ügyéntézés gyorsítása érdekében kérjük, hogy az aktuális nyomtatványokat kitöltve szíveskedjenek a rendelésre, vagy a műtéti beavatkozásra érkezni és legyenek kedvesek az oltási bizonyítványt/útlevelet magukkal hozni.

A rendelőintézetünk igyekszik a különböző műtétekről, a bódítással járó beavatkozásokról, valamint azok körülményiről, esetleges komplikációkról, és az oltási programunkról teljeskörű tájékoztatást adni a gazdiknak. Mivel a nagy izgalom miatt gyakran vész el információ, ezért otthon letölthető formában is igyekszünk az Önök segítségére lenni.

Betegellátási kisokos.pdf


Szívféreg szűrővizsgálathoz kitöltendő adatlap

Regisztrációs adatlap szívféregszűréshez.pdf

Szűrőprogrammal kapcsolatos indormációk.pdf


Ahány állatorvosi rendelő, annyi oltási program. Ebből kifolyólag szeretnénk segítséget nyújtani a mi oltási programjainkkal kapcsolatban.

 

Macskák oltási programja.pdf

Kutyák oltási programja.pdf


A műtétekre érkezéskor minden esetben "Műtéti beleegyező nyilatkozatot" kell kitölteni a tulajdonosnak, amivel hozzájárul az állaton elvégzendő beavatkozáshoz. Eddig ezt a nyilatkozatot vagy az előzetes személyes konzultációkor, vagy a műtétre érkezéskor töltettük ki, de mostantól letölthető innen a honlapunkról. Annak otthoni átolvasásával és kitöltésével is gyorsíthatják a műtétre bekerülést, ezzel is csökkentve az állatot érő stresszhatást.

 

Általános műtéti nyilatkozat.pdf

Ivartalanítási nyilatkozat.pdf

Egzotikus állatok műtéti nyilatkozata.pdf

Surgical informed consent.pdf


A műtétek előtti és műtétek utáni teendőkkel kapcsolatos információk letölthető formában is az Önök rendelkezésére állnak.

Műtét előtti tájékoztató.pdf

Műtét utáni tájékoztató.pdf


A 2018 májusában életbe lépett új GDPR szabályozás miatt, a rendelőintézetünk köteles minden általunk a kartonozónkba felvett tulajdonosnak kitölteni egy "Adatvédelmi tájékoztatót", amivel hozzájárul az adataik kezeléséhez. Ezt a nyomtatványt azoknak a tulajdonosoknak szükséges kitölteni, akik ezt a jelzett dátumot követően még nem tették meg.

Adatvédelmi nyilatkozat.pdf


Regisztrációs adatlap kitöltése szükséges microchip behelyezéshez, útlevél kiállításhoz és tulajdonos változáshoz is.

Petvetdata_regadatlap.pdf