Menü

Letölthető nyomtatványok

A recepción történő ügyéntézés gyorsítása érdekében kérjük, hogy az aktuális nyomtatványokat kitöltve szíveskedjenek a rendelésre, vagy a műtéti beavatkozásra, az oltási bizonyítvánnyal/útlevéllel magukkal hozni.


A rendelőintézetünk igyekszik a különböző műtétekről, a bódítással járó beavatkozásokról, valamint azok körülményiről, esetleges komplikációkról, és az oltási programunkról teljeskörű tájékoztatást adni a gazdiknak. Mivel a nagy izgalom miatt gyakran vész el információ, ezért otthon letölthető formában is igyekszünk az Önök segítségére lenni.

Ahány állatorvosi rendelő, annyi oltási program. Ebből kifolyólag szeretnénk segítséget nyújtani a mi oltási programunkkal kapcsolatban.

Oltási program.pdf

A műtétekre érkezéskor minden esetben "Műtéti beleegyező nyilatkozatot" kell kitölteni a tulajdonosnak, amivel hozzájárul az állaton elvégzendő beavatkozáshoz. Eddig ezt a nyilatkozatot vagy az előzetes személyes konzultációkor, vagy a műtétre érkezéskor töltettük ki, de mostantól letölthető innen a honlapunkról. Annak otthoni átolvasásával és kitöltésével is gyorsíthatják a műtétre bekerülést, ezzel is csökkentve az állatot érő stresszhatást.

Ivartalanítási kérelem.pdf
Egzotikus állatok műtéti nyilatkozata.pdf
Műtéti nyilatkozat.pdf
STATEMENT AND PROCURATION.pdf

A műtétek utáni teendőkkel kapcsolatos információk letölthető formában is az Önök rendelkezésére állnak.
Műtét után tudnivalók.pdf

A 2018 májusában életbe lépett új GDPR szabályozás miatt, a rendelőintézetünk köteles minden általunk a kartonozónkba felvett tulajdonosnak kitölteni egy "Adatvédelmi tájékoztatót", amivel hozzájárul az adataik kezeléséhez. Ezt a nyomtatványt azoknak a tulajdonosoknak szükséges kitölteni, akik ezt a jelzett dátumot követően még nem tették meg.
Adatvédelmi nyilatkozat.pdf

Regisztrációs adatlap kitöltése szükséges microchip behelyezéshez, útlevél kiállításhoz és tulajdonos változáshoz is.
Petvetdata_regadatlap.pdf