Menü

Letölthető nyomtatványok


A recepción történő ügyéntézés gyorsítása érdekében kérjük, hogy az aktuális nyomtatványokat kitöltve szíveskedjenek a rendelésre, vagy a műtéti beavatkozásra érkezni és legyenek kedvesek az oltási bizonyítványt/útlevelet magukkal hozni.

A rendelőintézetünk igyekszik a különböző műtétekről, a bódítással járó beavatkozásokról, valamint azok körülményiről, esetleges komplikációkról, és az oltási programunkról teljeskörű tájékoztatást adni a gazdiknak. Mivel a nagy izgalom miatt gyakran vész el információ, ezért otthon letölthető formában is igyekszünk az Önök segítségére lenni.

Betegellátási kisokos.pdf

Ahány állatorvosi rendelő, annyi oltási program. Ebből kifolyólag szeretnénk segítséget nyújtani a mi oltási programjainkkal kapcsolatban.

 

Macskák oltási programja.pdf

Kutyák oltási programja.pdf


A műtétekre érkezéskor minden esetben "Műtéti beleegyező nyilatkozatot" kell kitölteni a tulajdonosnak, amivel hozzájárul az állaton elvégzendő beavatkozáshoz. Eddig ezt a nyilatkozatot vagy az előzetes személyes konzultációkor, vagy a műtétre érkezéskor töltettük ki, de mostantól letölthető innen a honlapunkról. Annak otthoni átolvasásával és kitöltésével is gyorsíthatják a műtétre bekerülést, ezzel is csökkentve az állatot érő stresszhatást.

 

Általános műtéti nyilatkozat.pdf

Ivartalanítási nyilatkozat.pdf

Egzotikus állatok műtéti nyilatkozata.pdf

Surgical informed consent.pdf


A műtétek előtti és műtétek utáni teendőkkel kapcsolatos információk letölthető formában is az Önök rendelkezésére állnak.

Műtét előtti tájékoztató.pdf

Műtét utáni tájékoztató.pdf


A 2018 májusában életbe lépett új GDPR szabályozás miatt, a rendelőintézetünk köteles minden általunk a kartonozónkba felvett tulajdonosnak kitölteni egy "Adatvédelmi tájékoztatót", amivel hozzájárul az adataik kezeléséhez. Ezt a nyomtatványt azoknak a tulajdonosoknak szükséges kitölteni, akik ezt a jelzett dátumot követően még nem tették meg.

Adatvédelmi nyilatkozat.pdf


Regisztrációs adatlap kitöltése szükséges microchip behelyezéshez, útlevél kiállításhoz és tulajdonos változáshoz is.

Petvetdata_regadatlap.pdf