Menü

Állatorvosok

Dr Nagy Elek

Állatorvosi diplomámat az Állatorvostudományi Egyetemen 1974-ben kaptam meg. Az egyetem elvégzése után a munkámat Debrecenben kezdtem el és azóta is itt folytatom. Kezdetben kórházi állatorvosként nagy és kisállat praxisban  egyaránt, később állategészségügyi igazgatásban, azután a debreceni Állategészségügyi Intézetben, azt követően pedig kis- és nagyüzemi haszonállat praxisban tevékenykedtem. 1986-ban szaporodásbiológus szakállatorvosi diplomát is szereztem.

Mindezek mellett a kisállatgyógyászat folyamatosan része volt a munkámnak, a kórházi praxis után sokáigmásodállásban, 2008-tól pedig gyakorlatilag csak ezzel foglalkozom. Ma már a két állatorvosi rendelőnkben velem együtt nyolc állatorvos dolgozik, ami lehetőséget adott a kisállat gyógyászaton belüli szakosodásra is (belgyógyászat, műszeres diagnosztika, lágy és csont ízületi sebészet stb.) A szakterületek közül a röntgen diagnosztikai vizsgálatokat választottam, ezen belül kiemelten a diszplázia vizsgálatokkal foglalkozom.  Újabban a két rendelővel, a munkatársak gyarapodó létszámával párhuzamosan sokasodtak az ügyvitellel, ügyintézéssel, fejlesztésekkel kapcsolatos tennivalók, amelyek sajnos sok időt vesznek el részemről a szeretett kisállatgyógyászat közvetlen végzésétől, ugyanakkor azonban öröm is, hogy jól képzett fiatal állatorvosokkal, asszisztensekkel, színvonalas felszereltséggel állhatunk a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai rendelkezésére.

Dr Nagy Zsolt

Állatorvos családban nőttem fel, így számomra egyértelmű volt, hogy szüleim hivatását választom. 2000-ben szereztem állatorvosi diplomát. Már hallgatóként is a sebészet vonzott a klinikai tárgyak közül, ezért gyakornoki időszakomat a Sebészet Tanszéken töltöttem, ahol nagyon sokat tanultam és még inkább megszerettem a műtő légkörét. A diploma megszerzése után több évig haszonállat praxisban és ezzel párhuzamosan hatósági állatorvosként is dolgoztam. Mindezek mellett mindig megtaláltam a módját, hogy részt vegyek a kisállat gyógyászatban, természetesen az érdeklődési területemnek leginkább megfelelő műtéti beavatkozást igénylő esetekben. A rendelőintézetünk megnyitása után munkámban egyre nagyobb jelentőségűvé vált a kisállat praxis, ezen belül a lágysebészeti ellátást tekintem szakterületemnek.


Dr Toldi Éva

2000-ben szereztem állatorvos-doktori diplomámat, és ezzel gyermekkori elképzeléseim váltak valóra. Gyakornoki évem meghatározó időszaka volt a Belgyógyászat Tanszéken töltött idő, ahol a tárgyi és gyakorlati tudásom bővítése mellett az ott dolgozóktól sokat tanulhattam a hivatástudatról, a szakmai igényességről, alaposságról. Az Egyetemi évek után rövid ideig hatósági állatorvosként is dolgoztam, ahol angol és német nyelvismeretem folytán az akkor aktuális uniós jogharmonizáció kialakításában vettem részt. Az egyetemi gyakornoki időszak hatásának köszönhetően az egyébként is meglévő belgyógyászati irányú érdeklődésem vált szakterületemmé az ultrahang vizsgálatokkal együtt. 2010-ben kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem.Dr Nagy Otília

Diplomámat 2007-ben szereztem meg. Az egzotikus állatok iránti szeretetem már az egyetemi éveimet is meghatározta. Ezt tovább mélyítette a Tudományos Diákköri munkám, amit a Belgyógyászati- és Egzotikus Tanszéken végeztem. 2008-ban egy rövid ideig lehetőségem volt a Debreceni Állatkert állatorvosaként is dolgozni. A rendelői munkám során érdeklődésem fókuszába az állatorvosi szemészet került. 2017-ben megszereztem a Kisállat Szakállatorvos diplomámat.

                                                                                                             
Dr Török Viktor

2007-ben végeztem az Állatorvos Tudományi Karon és azóta dolgozom a Net Vet Kft rendelőjében. Tanulmányaim végén körvonalazódott bennem, hogy a sebészet témaköre érdekel igazán, így az egyetemi klinika ortopédiai műtőjében állandó asszisztensi feladatokat vállaltam. 2010 óta főállásban vagyok a rendelő alkalmazottja. Szakmai érdeklődésem középpontjában a sántaságvizsgálat illetve az ortopédiai diagnosztika és műtétek állnak. 2014 szeptemberében felvételt nyertem a Magyar Kisállat Ortopéd Egyesület tagjai közé.

Dr Szűcs Tamás

2012 nyarán végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. Az egyetemi évek alatt az állatorvosi diploma mellett felsőfokú Vadgazda mérnöki diplomát is szereztem. Kezdő állatorvosként egy nagylétszámú szarvasmarha telepen dolgoztam közel egy évig, amely idő alatt a kisállat orvoslásban is tapasztalatot szereztem. Ezután egy rövid időt eltöltöttem hatósági munkakörben, majd 2013 júniusában jöttem Debrecenbe, ahol jelenleg a Net Vet Kft. Lehel utcai kisállat rendelőjében dolgozom.

Dr Krizsán János

Állatorvos-doktori diplomámat 2017-ben szereztem meg az Állatorvostudományi Egyetemen, Budapesten. Már egész fiatal gyermekkoromban elhatároztam, hogy állatorvos szeretnék lenni, és ennek tükrében középiskolát is úgy választottam, hogy biológia szakon emelt szinten tanulhassak biológiát és kémiát. Egyetemi éveim alatt érdeklődésem fókuszában a patológia-, majd gyakorlataim során a képalkotó eljárások és a sebészet állt. Mindig is elhivatott és ambíciózus személyiség voltam, így munkám során is törekszem a pontosságra és a precizitásra.

Dr Makszin Vivien

Diplomámat 2018-ban vehettem át az Állatorvostudományi Egyetemen, szakdolgozatomat az Egzotikus Állat és Vadegészségügyi Tanszéken írtam, ahol leginkább kisemlősökkel, és rágcsálókkal foglalkoztam. Gyerekként jómagam is számos kistestű kedvenc szerencsés gazdája lehettem, ekkor döntöttem el, hogy állatorvosként mindenképp szeretném, ha ezek a különleges állatok a mindennapi munkám részei lehetnének. A rendelői munkám során a kutyák és macskák ambuláns ellátása mellett főként kisemlősökkel (nyulak, görények, sünök, rágcsálók) foglalkozom, de érdeklődési körömbe tartozik a madarak és hüllők gyógyászata is. Minden új eset érdekes kihívás számomra, amely egyben folyamatos tanulást is igényel.


Dr Bakumenko Lubov Nyikolajevna

2019-ben szereztem diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen. Tanulmányaim során lehetőségem nyílt egy hónapot eltölteni a Hannoveri Egyetemen, a gyakorlati félév alatt pedig az Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászat Klinikáján szereztem tapasztalatot. Az egyetem alatt egy gödöllői kisállatrendelő munkájába segítettem be, a Net Vet Kft. csapatához pedig 2019 februárjában csatlakoztam.

Asszisztensek

Galla László

Alapítása óta alkalmazottja vagyok a Net Vet Kft-nek. Munkám során fontos számomra, hogy a hozzánk érkező páciensek és gazdáik jó hangulatát megteremtsem. A rendelőben, illetve egy szarvasmarha telepen is szaporodásbiológiai feladatokat látok el. Az ambuláns ellátás mellett a röntgenfelvételek elkészítésénél és a diszplázia szűréseknél nyújtok segítséget.

Hajdu Judit

Nagyon szeretem az állatokat, már kicsi gyermekkorom óta szeretek velük foglalkozni. Ebből kifolyólag mindig voltak és a mai napig is vannak otthon házi kedvenceim. A rendelőben 2008 óta dolgozom asszisztensként. Ezzel a munkával egy gyermekkori álmom teljesült, így kijelenthetem, hogy "a munkám a hobbim". A rendelőben főként a műtétek előkészítésének és utógondozásának asszisztensi feladatait látom el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Márta Adrienn

2010 óta dolgozom a Net Vet Kft Állatorvosi Rendelőintézet Nógrádi Mátyás utcai rendelőjében, mint állatorvosi asszisztens. Ápolónői végzettségem nagy segítségemre van a beteg állatok gondozásában. Empatikus személyiségemnek köszönhetően, könnyen kapcsolatot teremtek az aggódó tulajdonosokkal és az ijedt kedvencekkel is. Több állatvédő szervezettel is kapcsolatban állunk, és szerencsésnek mondhatom magam, hogy négy kutyust nevelek otthon, akik mind mentett állatok.

Kolozsvári Alexa

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Egészségügyi karán fejeztem be, mint Egészségügyi Ügyvitelszervező. Egy bő évvel a diplomám megszerzése után, 2011 augusztusában kezdtem el dolgozni a Net Vet Kft Rendelőintézetében. Munkámat a Nógrádi Mátyás utcai Pet Shopban kezdtem, mint recepció-adminisztrátor. 2013-ban a Lehel utcai rendelőnk is megnyílt, így a két Pet Shop vezetését örömmel vállaltam el. 2017 év elején már mint Kereskedelmi vezető vehettem részt a cég mindennapjaiban. Büszkeséggel tölt el, hogy a háttérben végzett munkámmal hozzájárulok a rendelőink zökkenőmentes működéséhez.
                                                                                                              

Barta Barbara

Munkám a Net Vet Kft-nél 2013-ban kezdődött. Az első évben az újonnan megnyitott Lehel utcai rendelőben kaptam lehetőséget. Ebben az időszakban egyszerre ismerkedtem meg a Pet Shop-os, valamint az állatorvosi
asszisztensi feladatokkal. Később a Nógrádi Mátyás utcai rendelő állandó tagja lettem. Elsősorban a Pet Shopban forgalmazott termékek, gyógyszerek értékesítéséért, az ezzel járó adminisztratív teendőkért, valamint a páciensek és tulajdonosok adatainak rögzítéséért vagyok felelős. Mindezek mellett aktívan részt veszek a labormunkában és a műtéti feladatok ellátásában. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Molekuláris Biológia szakán végeztem, szabadidőmet a sport, azon belül a kézilabda tölti ki.                                                          

Thomas Gréta

2013 novemberében kezdtem el dolgozni a Net Vet Kft Állatorvosi Rendelőintézetben. Mindennapi munkám főként az ortopédiai szakrendelés köré rendeződött az évek alatt. Ez magában foglalja a sántasagvizsgaltokban
illetve a diszplázi szűrésekben való részvételt, valamint a csontsebészeti műtétek előkészítését, műtétekben való részvételt és a kórházi utógondozást is. 2018 júniusa óta végzett kisállat fizioterapeutaként segitem betegeink posztoperativ rehabilitációját, hogy minél hamarabb fájdalom és santaság mentes teljes életet élhessenek.

                                                                                                              

Birta Cintia

Mindig  kertes házban éltünk, ahol sok házi kedvencem volt, kutya, macska, háztáji állatok. Rajongok az állatokért, melyek támaszt és egy életre szóló barátságot jelentenek nekem. Van egy kutyám, Molly, három macskám és még sok-sok háztáji otthon. Nagy örömmel töltött el, amikor 2015. augusztusában elkezdtem munkámat a Net Vet Kft-nél a Nógrádi Mátyás utcai rendelőben, mint műtős és asszisztens. 2016 áprilisa óta a Lehel utcai rendelőben dolgozom mint recepciós és  asszisztens. Boldogsággal tölt el, ha segíthetek az állatokon.                                                         Bozsó Judit

2012 ben végeztem Debrecenben, mint állatorvosi szaksegéd, ápoló. Végzettségemnek köszönhetően számos olyan lehetőség adódott, ahol kamatoztatni tudtam az addig megszerzett tudásomat. 2016 márciusában kezdtem dolgozni a Net Vet Kft Állatorvosi Rendelőintézet Nógrádi Mátyás utcai rendelőjében. Szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan helyen dolgozhatok, ahol amellett, hogy egy új családot is kaptam, olyan csapat része lehetek, ahova nap mint nap örömmel megyek dolgozni. Azért választottam ezt a pályát, mert nagyon szeretem az állatokat, és elmondhatom magamról, hogy több mentett kutyust nevelek otthon.

 

                                                                                                                    


Bodó Vanessza

Már kiskoromban megfogalmazódott bennem, hogy állatokkal szeretnék foglalkozni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ebbe az irányba sodort az élet. Külföldön egy kis praxisba dolgoztam, ekkor szerettem bele végleg ebbe a szakmába. 2016-ban Nyíregyházán végeztem Kisállatgyógyász Állatorvosi Asszisztensként. Már a gyakorlati időszakom allatt is nagyon vártam, hogy el tudjak helyezkedni ezzel a szakmával. 2017 óta dolgozok a Net Vet Nógrádi Mátyás utcai rendelőjében, állatorvosi asszisztensként. Azon belül az ultrahangos vizsgálatoknál és az ambuláns rendeléseknél segédkezek, emellett rendszeresen résztveszek az ügyeleti ellátásokban. Nagy örömmel tölt el, hogy segíthetek a beteg állatkáknak.


Miczuráné Kállai Edina

Nemrég kezdtem el dolgozni a Net Vet Kft. Nógrádi Mátyás utcai rendelőjének a Petshopjában, mint recepciós. Nagyon szeretem az állatokat, kiskorom óta sok állat vett körül. Örömömre szolgál, hogy láthatom a beteg állatok gyógyulását és a gazdik arcán az örömöt, megelégedettséget.