Menü

Állatorvosok

Dr Nagy Elek 

  
Állatorvosi diplomámat az Állatorvostudományi Egyetemen 1974-ben kaptam meg. Az egyetem elvégzése után a munkámat Debrecenben kezdtem el és azóta is itt folytatom. Kezdetben kórházi állatorvosként nagy és kisállat praxisban  egyaránt, később állategészségügyi igazgatásban, azután a debreceni Állategészségügyi Intézetben, azt követően pedig kis- és nagyüzemi haszonállat praxisban tevékenykedtem. 1986-ban szaporodásbiológus szakállatorvosi diplomát is szereztem.

Mindezek mellett a kisállatgyógyászat folyamatosan része volt a munkámnak, a kórházi praxis után sokáigmásodállásban, 2008-tól pedig gyakorlatilag csak ezzel foglalkozom. Ma már a két állatorvosi rendelőnkben velem együtt nyolc állatorvos dolgozik, ami lehetőséget adott a kisállat gyógyászaton belüli szakosodásra is (belgyógyászat, műszeres diagnosztika, lágy és csont ízületi sebészet stb.) A szakterületek közül a röntgen diagnosztikai vizsgálatokat választottam, ezen belül kiemelten a diszplázia vizsgálatokkal foglalkozom.  

Újabban a két rendelővel, a munkatársak gyarapodó létszámával párhuzamosan sokasodtak az ügyvitellel, ügyintézéssel, fejlesztésekkel kapcsolatos tennivalók, amelyek sajnos sok időt vesznek el részemről a szeretett kisállatgyógyászat közvetlen végzésétől, ugyanakkor azonban öröm is, hogy jól képzett fiatal állatorvosokkal, asszisztensekkel, színvonalas felszereltséggel állhatunk a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai rendelkezésére.
Dr Nagy Zsolt


Állatorvos családban nőttem fel, így számomra egyértelmű volt, hogy szüleim hivatását választom. 2000-ben szereztem állatorvosi diplomát. Már hallgatóként is a sebészet vonzott a klinikai tárgyak közül, ezért gyakornoki időszakomat a Sebészet Tanszéken töltöttem, ahol nagyon sokat tanultam és még inkább megszerettem a műtő légkörét. A diploma megszerzése után több évig haszonállat praxisban és ezzel párhuzamosan hatósági állatorvosként is dolgoztam. 

Mindezek mellett mindig megtaláltam a módját, hogy részt vegyek a kisállat gyógyászatban, természetesen az érdeklődési területemnek leginkább megfelelő műtéti beavatkozást igénylő esetekben. 

A rendelőintézetünk megnyitása után munkámban egyre nagyobb jelentőségűvé vált a kisállat praxis, ezen belül a lágysebészeti ellátást tekintem szakterületemnek.


Dr Toldi Éva

2000-ben szereztem állatorvos-doktori diplomámat, és ezzel gyermekkori elképzeléseim váltak valóra. Gyakornoki évem meghatározó időszaka volt a Belgyógyászat Tanszéken töltött idő, ahol a tárgyi és gyakorlati tudásom bővítése mellett az ott dolgozóktól sokat tanulhattam a hivatástudatról, a szakmai igényességről, alaposságról. 

Az Egyetemi évek után rövid ideig hatósági állatorvosként is dolgoztam, ahol angol és német nyelvismeretem folytán az akkor aktuális uniós jogharmonizáció kialakításában vettem részt. Az egyetemi gyakornoki időszak hatásának köszönhetően az egyébként is meglévő belgyógyászati irányú érdeklődésem vált szakterületemmé az ultrahang vizsgálatokkal együtt. 2010-ben kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem.Dr Nagy Otília


Diplomámat 2007-ben szereztem meg a SZIE Állatorvosvostudományi Karon. 2008-ban egy rövid ideig lehetőségem volt a Debreceni Állatkert állatorvosaként is dolgozni. 

A rendelői munkám során érdeklődésem fókuszába az állatorvosi szemészet és fogászat került. 2017-ben megszereztem a Kisállat Szakállatorvos diplomámat.
2021 óta a Lehel utcai renelőben, időpontos ellátás keretin belül várom a pácienseket.                                                                                                             Dr Török Viktor


2007-ben végeztem az Állatorvos Tudományi Karon és azóta dolgozom a Net Vet Kft rendelőjében. Tanulmányaim végén körvonalazódott bennem, hogy a sebészet témaköre érdekel igazán, így az egyetemi klinika ortopédiai műtőjében állandó asszisztensi feladatokat vállaltam. 2010 óta főállásban vagyok a rendelő alkalmazottja. Szakmai érdeklődésem középpontjában a sántaságvizsgálat illetve az ortopédiai diagnosztika és műtétek állnak. 

2014 szeptemberében felvételt nyertem a Magyar Kisállat Ortopéd Egyesület tagjai közé.Dr Krizsán János


Már egész fiatal gyermekkoromban elhatároztam, hogy állatorvos szeretnék lenni, és tanulmányaim során is ezt a célt tartottam szem előtt. Mindig is elhivatott és ambiciózus személyiségnek tartottam magam, így munkám során is törekszem a pontosságra és a precizitásra. 

Kisállatgyógyász szakállatorvosi végzettségem 2022-ben szereztem meg. Fő szakterületem a lágyszervi sebészet, azon belül pedig a daganat sebészet. A speciális lágyszöveti műtétek jelentik a fő érdeklődési területeimet, melyek nagy kihívást jelenteken a mindennapok során. A rendelőnk ambuláns betegellátásának vezetőjeként annak gördülékeny működésének megszervezését végzem kollégáimmal és barátaimmal. 

Sok segítséget nyújt számomra a szakképzett állatorvosi- és asszisztensi gárda a mindennapos betegellátás terén.


Dr Makszin Vivien


Diplomámat 2018-ban vehettem át az Állatorvostudományi Egyetemen, szakdolgozatomat az Egzotikus Állat és Vadegészségügyi Tanszéken írtam, ahol leginkább kisemlősökkel, és rágcsálókkal foglalkoztam. Gyerekként jómagam is számos kistestű kedvenc szerencsés gazdája lehettem, ekkor döntöttem el, hogy állatorvosként mindenképp szeretném, ha ezek a különleges állatok a mindennapi munkám részei lehetnének. 

A rendelői munkám során a kutyák és macskák ambuláns ellátása mellett főként kisemlősökkel (nyulak, görények, sünök, rágcsálók) foglalkozom, de érdeklődési körömbe tartozik a madarak és hüllők gyógyászata is. Minden új eset érdekes kihívás számomra, amely egyben folyamatos tanulást is igényel. 

Jelenleg szülési szabadságomat töltöm.

Dr Bakumenko Lubov Nyikolajevna


2019-ben szereztem diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen. Tanulmányaim során lehetőségem nyílt egy hónapot eltölteni a Hannoveri Egyetemen, a gyakorlati félév alatt pedig az Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászat Klinikáján szereztem tapasztalatot. Az egyetem alatt egy gödöllői kisállatrendelő munkájába segítettem be, a Net Vet Kft. csapatához pedig 2019 februárjában csatlakoztam. 

Manapság a 2020-ban született gyermekem tölti ki a mindennapjaimat.


Dr Holló Noémi

2020-ban diplomáztam az Állatorvostudományi Egyetemen, ahol felsőfokú vadászati és vadgazdálkodási képzettséget is szereztem. A TDK-, illetve a diplomamunkámat a Belgyógyászati Tanszék és Klinikán szívférgesség témakörében írtam. Egészen kicsi korom óta – ahogy megtanultam járni, Apukámnak segítettem a rendelőnkben, kisvárosomban, Bonyhádon.

Az egyetem alatt néhány évig egy állatpatikában dolgoztam, valamint számos rendelőben segítettem asszisztensként, így több szakterülettel is jobban megismerkedhettem, mint az ortopédia, az onkológia, a szemészet, vagy a sebészet. Munkám során is ezekre a területekre fókuszálok és szeretnék minél többet fejlődni bennük. Az utolsó féléves gyakorlatom egy részét Spanyolországban töltöttem, ahol sok érdekes esettel találkozhattam.

Szabadidőmben szívesen sportolok, és ha időm engedi, visszajárok a budapesti ír sztepp csapatunkhoz. Mindig is kitartó voltam, szeretek csapatban dolgozni, a Net Vet Kft. munkatársaihoz 2020 júliusában csatlakoztam.

Dr Szóládi Áron


Állatorvosi diplomámat 2021-ben szereztem Budapesten. Gyakorlatomat a Net Vet állatorvosi rendelőben töltöttem, mely időszak alatt megfogalmazódott bennem, hogy szívesen töltenék itt több időt is. Nagy örömömre márciusban csatlakozhattam a rendelő csapatához. 

Örülök, hogy Debrecenben töltött gimnáziumi éveim után egy új szemszögből is megismerhetem a várost. 

Érdeklődési köröm középpontjában jelenleg a képalkotó diagnosztika és a lágysebészet áll, de élvezem az ambulancia sokszínű eseteinek megoldását is.
Dr Erdélyi Jázmin Luca


2020-ban szereztem állatorvos-doktori diplomámat Budapesten. Azt követően egy budapesti kisállatrendelőben dolgoztam, majd 2021 márciusában csatlakoztam a Net Vet kft csapatához. A mindennapok során rengeteg különféle esettel találkozom, mely problémák megoldásához elengedhetetlennek tartom az alapos, kitartó és szeretetteljes munkát. 

Külön kiemelten érdeklődöm a bőrgyógyászat iránt. Lelkesedéssel tölt el makacs sebek gyógyítása, a sokoldalú bőrproblémák megfejtése, azok szakszerű kezelése, hogy végül fényes bundával és ragyogó bőrrel láthassam viszont pácienseimet. Szakmánk változatossága és folyamatos fejlődése szükségessé teszi, hogy tudásomat folyamatosan fejlesszem, ennek megfelelően igyekszem, hogy betegeim a legfrissebb tudás alapján a legjobb ellátásban részesülhessenek, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. 

Dr Orbán Vivien


Gyermekkori álmaim beteljesüléseként diplomámat 2020-ban szereztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Ezt követően egy nagy forgalmú nyíregyházi állatorvosi rendelőben helyezkedtem el, ahol széleskörű ismeretekre tettem szert, melyek megalapozták állatorvosi pályámat.

A Net Vet csapatához 2023-ban csatlakoztam. A mindennapok során főként az ambuláns betegellátásban veszek részt. A kisállatgyógyászaton belül fő érdeklődési területem a képalkotó diagnosztika valamint a belgyógyászati ellátás.
Szabadidőmet legszívesebben a természetben töltöm túrázással, lovaglással.

 

Asszisztensek

Galla László


Alapítása óta alkalmazottja vagyok a Net Vet Kft-nek. Munkám során fontos számomra, hogy a hozzánk érkező páciensek és gazdáik jó hangulatát megteremtsem. A rendelőben, illetve egy szarvasmarha telepen is szaporodásbiológiai feladatokat látok el. 

Az ambuláns ellátás mellett a röntgenfelvételek elkészítésénél és a diszplázia szűréseknél nyújtok segítséget.
Hajdu Judit

Nagyon szeretem az állatokat, már kicsi gyermekkorom óta szeretek velük foglalkozni. Ebből kifolyólag mindig voltak és a mai napig is vannak otthon házi kedvenceim. A rendelőben 2008 óta dolgozom asszisztensként. 

Ezzel a munkával egy gyermekkori álmom teljesült, így kijelenthetem, hogy "a munkám a hobbim". A rendelőben főként a műtétek előkészítésének és utógondozásának asszisztensi feladatait látom el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Márta Adrienn


2010 óta dolgozom a Net Vet Kft. Állatorvosi Rendelőintézet Nógrádi Mátyás utcai rendelőjében, mint állatorvosi asszisztens. Ápolónői végzettségem nagy segítségemre van a beteg állatok gondozásában. Empatikus személyiségemnek köszönhetően, könnyen kapcsolatot teremtek az aggódó tulajdonosokkal és az ijedt kedvencekkel is. 


Több állatvédő szervezettel is kapcsolatban állunk, szerencsésnek mondhatom magam, hogy négy kutyust és egy cicát nevelek otthon, akik mind mentett állatok. Holló Doktornő mellett 4 éve segédkezem az onkológiai betegek ellátásában, illetve 2 éve végzünk CT vizsgálatokat. Szeretek mindig naprakész lenni, szívesen tanulok, hogy a mindennapi munka során a betegeink gyógyulását segítsük. 

 Kolozsvári Alexa

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Egészségügyi karán fejeztem be, mint Egészségügyi Ügyvitelszervező. Egy bő évvel a diplomám megszerzése után, 2011 augusztusában kezdtem el dolgozni a Net Vet Kft Rendelőintézetében. Munkámat a Nógrádi Mátyás utcai Pet Shopban kezdtem, mint recepció-adminisztrátor. 2013-ban a Lehel utcai rendelőnk is megnyílt, így a két Pet Shop vezetését örömmel vállaltam el. 2017 év elején már mint Kereskedelmi vezető vehettem részt a cég mindennapjaiban. 

Büszkeséggel tölt el, hogy a háttérben végzett munkámmal hozzájárulok a rendelőink zökkenőmentes működéséhez. 

Jelenleg szülési szabadságomat töltöm,  mindennapjaimat a fiam és a lányom tölti ki.
                                                                                                              


Thomas Gréta

2013 novemberében kezdtem el dolgozni a Net Vet Kft Állatorvosi Rendelőintézetben. Mindennapi munkám főként az ortopédiai szakrendelés köré rendeződött az évek alatt. Ez magában foglalja a sántasagvizsgaltokban illetve a diszplázi szűrésekben való részvételt, valamint a csontsebészeti műtétek előkészítését, műtétekben való részvételt és a kórházi utógondozást is. 

2018 júniusa óta végzett kisállat fizioterapeutaként segitem betegeink posztoperativ rehabilitációját, hogy minél hamarabb fájdalom és santaság mentes teljes életet élhessenek.

                                                                                                              

Birta Cintia


Születésemtől kezdve mindig volt mellettem több kedvenc is, rajongtam már akkor is a kutyákért, macskákért és a háztáji állatokért. Hű társaim hosszú éveken keresztül voltak a legnagyobb támaszaim. Mindent szerettem volna megadni nekik, így az volt a legjobb döntés a részemről, amikor elindultam ezen a pályán. 


Állatorvosi Asszisztens vizsgámat kiválóként zártam, majd 2015-ben elkezdtem a pályafutásom a Net Vet kft Lehel utcai rendelőjében. Imádtam minden percét. A 2021-es évet már a Nógrádi Mátyás utcai rendelőnkben folytattam, mint irodai munkatárs, segítettem a mindennapokat gördülékenyebbé tenni a rendelői élet számára. 2022-ban előléptettek, mint kereskedelmi vezető helyettes, mely nagy megtiszteltetés volt számomra, és azóta is próbálok minden nap ennek eleget is tenni.                                                         Bozsó Judit


2012-ben végeztem Debrecenben, mint állatorvosi szaksegéd, ápoló. Végzettségemnek köszönhetően számos olyan lehetőség adódott, ahol kamatoztatni tudtam az addig megszerzett tudásomat. 2016 márciusában kezdtem dolgozni a Net Vet Kft Állatorvosi Rendelőintézet Nógrádi Mátyás utcai rendelőjében. Szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan helyen dolgozhatok, ahol amellett, hogy egy új családot is kaptam, olyan csapat része lehetek, ahova nap mint nap örömmel megyek dolgozni. 

Azért választottam ezt a pályát, mert nagyon szeretem az állatokat, és elmondhatom magamról, hogy több mentett kutyust nevelek otthon.

 

                                                                                                                    


Bodó Vanessza


Már kiskoromban megfogalmazódott bennem, hogy állatokkal szeretnék foglalkozni.

Külföldön egy kis praxisban dolgoztam, ekkor szerettem bele végleg ebbe a szakmába. 2016-ban Nyíregyházán végeztem Kisállatgyógyász Állatorvosi Asszisztensként. Már a gyakorlati időszakom alatt is nagyon vártam, hogy el tudjak helyezkedni ezen a területen. 

 2017 óta dolgozok a Net Vet Kft. Állatorvosi Rendelőintézet, Nógrádi Mátyás utcai épületeiben, állatorvosi asszisztensként. Azon belül a laboratóriumi munkákat végzem el és az ultrahangos szakvizsgálatokon vagyok jelen Dr. Toldi Éva mellett. 

Nagy örömmel tölt el, hogy segíthetek a beteg állatkáknak.Miczuráné Kállai Edina


2019-ben kezdtem el dolgozni a Net Vet Kft. Nógrádi Mátyás utcai rendelőjének a Petshopjában, mint recepciós. Nagyon szeretem az állatokat, kiskorom óta sok állat vett körül. 


Örömömre szolgál, hogy láthatom a beteg állatok gyógyulását és a gazdik arcán az örömöt, megelégedettséget.Barta Mónika Bíborka

2020 nyarán kerültem a Net Vet Kft Nógrádi Mátyás utcai állatorvosi rendelőintézetébe. Már gyerekkorom óta tudtam, hogy olyan helyen szeretnék dolgozni, ahol állatokkal foglalkozhatok. Amikor megtudtam, hogy asszisztens lehetek egy állatorvosi rendelőben, egy álmom vált valóra. 


2021. januárjától, a Net Vet Kft Lehel utcai rendelőjében folytatom a munkám, ahol az ambuláns ellátás mellet, a szemészeti és fogászati szakrendelésre érkező páciensek ellátásában segíthetek. Örömmel tölt el, hogy munkám során állatokkal törődhetek, és a mindennapok során adódó új szituációkból tanulhatok és fejlődhetek. 

 

 

 

 

 

Szegedi Levente

Már gazdiként is ismertem a Net Vet Kft Nógrádi Mátyás utcai rendelőintézetét. Nagyon tetszett a páciensekhez és a tulajdonosokhoz való pozitív hozzáállás. Már ekkor tudtam, hogy az asszisztensi gyakorlatomat is itt szeretném tölteni. 2020 júniusa óta pedig állandó tagja lettem a Net Vet Kft. csapatának. 

Állatorvosi asszisztensként az én feladatom az orvos munkájának a segítése, valamint a kórházi elhelyezésre szoruló páciensek ellátása és gondozása, melyet mindig nagy örömmel és odaadással végzek.Lund Margaréta Iselin

Egészen gyermekkorom óta tudtam, hogy állatokkal szeretnék foglalkozni. Állatorvosi asszisztensi bizonyítvànyom megszerzése után, 2020 nyarán csatlakoztam a NetVet Kft Nógrádi Mátyás utcai csapatához. Munkaköröm az ambuláns rendelésre épül, mellette pedig az ügyeleti ellátásban veszek részt. 

Szoros viszonyt ápolok több debreceni menhellyel is, így mióta itt dolgozok, gyakrabban viszek haza ideiglenesen sérült, balesetes állatot. Elmondhatom Én is, a munkám a hobbim.

Cseh Noémi


Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már gyerekkoromban megtapasztalhattam az állatok hűségét és odaadó szeretetét. Ennek köszönhetően szerettem volna részletesebben megtanulni, hogy hogyan tudom a munkámmal segíteni az ő jólétüket. 2021 májusában végeztem Budapesten állatorvosi asszisztensként és azóta vagyok tagja a Net Vet Kft elhivatott csapatának. Gyakorlati időm alatt a vártnál is jobban beleszerettem a munkámba és elhatároztam, hogy szeretnék ennek a családnak a tagja lenni. 

Boldogsággal tölt el, hogy tagja lehetek ennek a nagyszerű közösségnek. Büszkén mondhatom, hogy ebben a hivatásban megtaláltam Önmagam és így a mindennapokban végzett munkámmal kiállhatok egy olyan ügyért, ami a szívügyem.Szedlák Bianka


2022-ben csatlakoztam a Net Vet csapatához, szerencsésnek mondhatom magam hogy itt dolgozhatok, hisz már gyerekkorom óta a szívemen viselem az állatok sorsát.  Gazdiként ismertem meg először a rendelőt, már ekkor tudtam hogy szeretnék a csapat része lenni. 

Nem csak új munkahelyet és lehetőségeket kaptam, hanem egy második családot is. 

Jelenleg szülési szabadságomat töltöm.