Menü

Változások 2021

2021. január 16
6072
Változások 2021

Fontos változások 2021-ben


Nagy örömmel szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy ebben az évben jelentős változások következnek be rendelőintézetünk életében.


A legnagyobb esemény a Nógrádi Mátyás utca 22. szám alatt felépült új rendelő szárny megnyitása. Ez az épület kiváló helyszínt biztosít a 21. századi körülményeknek megfelelő, igényes munkavégzéshez. Itt történnek a lágysebészeti műtétek Dr. Nagy Zsolt ügyvezető állatorvos vezetésével illetve az ultrahangos szakorvosi vizsgálatok Dr. Toldi Éva közreműködésével. A szakmai színvonal emelése érdekében ebben az épületben lehetőség nyílik kedvenceik CT vizsgálatára illetve onkológiai kezelések biztonságos kivitelezésére. Orosházi Nóra kutyakozmetikust is itt találják meg vendégei megújult környezetben.


A Nógrádi Mátyás utca 17. szám alatti épületben a megszokott módon történik a központi betegfelvétel és irányítás, valamint a pet shop továbbra is szeretettel várja vásárlóit. Az ambuláns betegellátást Dr. Krizsán János, Dr. Holló Noémi, Dr. Erdélyi Jázmin Luca és Dr Szóládi Áron  látja el.


A másik jelentős változás a Net Vet Kft Lehel utcai rendelőjét érinti, melyben 2021. január 18-tól időpontos rendszerű szakellátás történik. Az ortopédiai eseteket Dr. Török Viktor, a szemészeti és fogászati betegeket Dr. Nagy Otília várja.


A különböző vizsgálatokra, szakellátásra ezentúl is kérjük pácienseinket, hogy kérjenek időpontot telefonos elérhetőségeinken vagy emailen:

Nógrádi Mátyás utca: 06-52-531-663, netvetkftidopont@gmail.com

Lehel utca: 06-52-501-694 Dr. Nagy Otília, 06-20-975-7974 Dr. Török Viktor, netvetlehel@gmail.com

Ezek az újítások a még szakszerűbb ellátás érdekében valósulnak meg, az Önök és állataik érdekében.


Dr. Nagy Elek

  Ügyvezető