Menü

Afialaria injekció, avagy szívférgesség elleni védelem 1 évre

2024. január 13
988
Afialaria injekció, avagy szívférgesség elleni védelem 1 évre

Biztosítson védelmet kutyájának egész évre!


A folyamatos melegedés és az egyre rövidülő tél miatt szívférgesség ellen már az egész éves folyamatos védekezést javasoljuk. Az évi egyszeri szűrést azokban az esetekben is fontosnak tartjuk, ahol a tulajdonos megszakítás nélküli kezelést végez.

A védekezésre felhasználható termékek listája tavaly kiegészült az Afilaria injekcióval, ami az év elején, kora tavasszal beadva egy éves védettséget biztosít. Az injekció nem védőoltás, hanem egy elnyújtott hatású antiparazitikum.

Az injekciót testtömeg arányosan kell alkalmazni, így a beadott gyógyszer mennyisége és ára ennek megfelelően változik. Egy 10kg-os kutya esetében az injekció ára 15.000 Ft, 20 kg-os eb esetében 30.000 Ft, 30kg-os állat esetében pedig 45.000 Ft körül alakul az ár. Az előbb említett összegek csak tájékoztató jellegűek, továbbá NEM tartalmazzák a szívféreg szűrővizsgálat árát!

Az injekció beadás ideális időpontja a kora tavaszi hónapokra tehető, így tudjuk a leghosszabb (egy éves) védettséget biztosítani kedvencünknek.

Az injekció alkalmazható vemhes állaton is, fiatal kutyák esetén a már kifejlett méretet, kort elért esetekben javasolt a használata. 

A beadás előtt szívféreg tesztet kell végezni, kivéve, ha azt megelőzően folyamatos védekezést folytattak.

A beadásra és szükség esetén az előtte elvégzendő tesztre kérjen időpontot a netvetkftidopont@gmail.com email címen vagy online az "IDŐPONT" gombra kattintva!

Az injekcó beadására a Nógrádi Mátyás utcai rendelőnkben van lehetőség!